Rabu, Oktober 19, 2011

Selamat Tinggal 2011~in advance

mantaplah kalau tahun ni diakhiri dengan terengganu menang piala malaysia dan gua pergi tengok konsert search 30 tahun.fuh.barulah grand finale sungguh-sungguh!what an awesome way to finish 2011.

                        

5 ulasan:

deaf berkata...

Aku harap sangat akhirnya anggota2 Search sekarang dapat persembahkan persembahan yang sesuai ngan nama Search.
Last few shows aku tengok Search, pada aku menghampakan.
Hillary I miss you haha.

ghost writer berkata...

lagi bagus kalau akhir tahun nih diakhiri dengan kemenangan Red Devils vs Citizen..

holla!!

broken_nigina berkata...

en.deaf-biasa lah semua kan dah 'remaja',kadar kemantapan sikit-sebanyak mesti dah berkurang daripada dulu-dulu.

en.hantu-apa kata kita akhiri dengan melebur janji di kamar merah?

ghost writer berkata...

are u ready?

i dont think so.

broken_nigina berkata...

siapa yang tak bersedia?