Isnin, Mei 07, 2012

Sejuk

dingin dan syahdu.

kehidupan gua tunggang terbalik.entah mana siang mana malam.sepanjang minggu,rasanya hari gua berjaga lebih dari hari yang gua tidur.maksudnya,dalam tujuh hari,cuma empat malam saja gua tidur.atau mungkin kurang dari empat malam.ada hari yang gua tidur malam,selepas tengahari esoknya.ada hari,memang tak tidur langsung sampai malam seterusnya,macam contohnya,hari ini.bengong,bengong.kena baiki balik ikut aturan yang sepatutnya.

          

3 ulasan:

~* chirpy_chummy *~ berkata...

nah, jam. *menghulur jam loceng*

:: Cikgu Wiween :: berkata...

kena balik ikut kitaran asal. hehe. get enuff rest, gina. ;)

deaf-angel berkata...

aku pernah tak cukup tido untuk dua tiga bulan, when life was so much tougher

ko tahu sampai aku kerja part time malam, aku duk diam2 aku tengok pokok tu, jadi manusia, aku tengok kerusi kosong, tiba2 aku nampak ada manusia duduk.. pasal malam kan, samar2 gitu.
aku realise aku dah hallucination.

So you better have enough sleep. Sleep bukan rest. maybe 4hrs? 5hrs? at least.