Rabu, Julai 09, 2008

Tahniah!

hari nih gua berjaya memalukan diri sendiri di depan ketua pengarah jpa3..pergi interview dengan tangan kosong sorang-sorang penuh bodoh..gua sepatutnyer pergi dengan editor yang akan bawak kamera dan tape rekorder tapi last-last dia cakap ada hal.terkulat-kulat la gua sendiri dengan takde pape pergi ke pejabat kp tuh.disound 'macam nak main-main' buat lebih kurang je..nasib baik la dato' tu ok,bagi muka..dah la nak gambar pon kena mintak dengan diorang pulak..uuu..malu weh malu..interview pulak diorang dah sediakan jawapan bertaip siap-siap..memang poyo habis..jatuh standard betol..kena menjawab mana pergi kakitangan lain.gua pulak kena kelentong kata editor ada hal urgent kat putrajaya.dah la contoh paper pon takde bawak.habis tuh dah janji dengan editor pergi sama.soh gua direct dari rumah pergi ke jpa3 dan jumpa dia kat sana.gua pon pergi je la bodoh-bodoh terus dari rumah..pendek katanya,tahniah la sebab dah berjaya memperbodohkan diri sendiri.lain la kalo nak interview akak jual nasik lemak kat tepi jalan..takpe takpe..proses belajar..semua orang buat silap..lepas nih upgradekan lagi diri..walaupon nak diikutkan,bukan salah gua tapi takpe..balik ofis tengok editor duduk tercongok baca surat khabar..takpe takpe..gua tak salahkan orang lain dan terima salah atas bahu gua sendiri..it's a learning process..ingat ye adik-adik?

buwekk!!

6 ulasan:

dya berkata...

sakitnyer hati dengar... apatah lagi mereka yg merasa,kn?kn?

broken_nigina berkata...

:)
rasa nak 'belai2' je editor tu..

kaisu berkata...

belaian seorang metal?

takotnyer...

broken_nigina berkata...

sentuhan berbisa..
;p

kaisu berkata...

nk try boleh???
heheheheh...
pang!
da kena skali..

broken_nigina berkata...

pang bukan sound effect dia.
debush..
err..
tak reti nak wat sound effect.
;p