Jumaat, Julai 25, 2008

Redha

hari selasa hari tuh gua pergi untuk interview kat dua syarikat.satu interview,perlu ambik english test.gua tengok suasana kat tempat keje tuh dan skop keje memang menarik.memang berkenan dan harap kalau dapat kat situ.tapi bila jawab test,gua rasa gua jawab ntahapehape..english gua dah berkarat dah haru-biru..tang buat analisis,summary bi-bi boleh tahan lagi la tapi bila buat analisis,summary bm-bi,hancur-lebur.mana la gua nak terfikir amenda gentian kelapa sawit,pelupusan kepentingan bla bla kot bi.semua gua pakai hentam karut-marut.pastuh masuk bilik interview.nasib baik boleh speaking interview kot bi..gua memang harap dapat kat situ,tapi berdasarkan gua punya test yang karut-marut tuh gua tak pikir diorang akan hubungi gua lagi..nak dijadikan cite,jap tadi diorang call,panggil gua datang balik untuk second interview minggu depan..diorang cakap diorang dah check gua punya test dan nak gua datang lagi sekali untuk interview..huhu..kalau diorang tak berminat takkan diorang nak panggil gua lagi..tapi frust la..gua takleh pergi..adussss..mahal betol harga pengorbanan..takpe takpe..redha je la..ada hikmah ada hikmah..terlepas rezeki kat sini pon gua nak pergi jaga rezeki kat kakak gua jugak..Ahmad Shahrul Rizq..

haih..sabar la beb..

12 ulasan:

kaisu berkata...

shahrul?
sapa itu?
sedap skali bunyinya..
heheheh...

broken_nigina berkata...

tahu la nama shahrul..
;p..
anak buah baru gua..
ahmad shahrul rizq..

kaisu berkata...

heheheheh..
thanx coz mengunakan nama saya..
amik berkat skit..
amin...
mesti chomei cam saya jugak kan?
wahahaha..
sukernyer...

broken_nigina berkata...

belom tengok lagi la en.kaisu.
huhu..

kaisu berkata...

naper x tgk lagi?
tp sy yakin dan pasti..
mesti chomei cm saya gak!
wahahahah...

broken_nigina berkata...

dah tengok..
ya..
comel..
cam en.kaisu yang comel..
:)

kaisu berkata...

wahahahah...
trime kasih!
heheheh..
malunyer saya...
huhuhu...

broken_nigina berkata...

alalalala..
kuci kuci..
heh..

kaisu berkata...

hhuhuhuhu...
manjanyer dier...
huh!

broken_nigina berkata...

;p

kaisu berkata...

ceh!

broken_nigina berkata...

hehe..